Casal de tarda

Per què?

La situació excepcional a causa de la pandèmia ha canviat el funcionament de l'escola agrupant els alumnes en grups estables. Amb l'objectiu de donar continuïtat, en la màxima mesura possible, a aquests grups estables, evitar al màxim la barreja d'alumnes per poder fer seguiment i traçabilitat en cas de símptomes, la comissió d'extraescolars i l'Associació Diver's proposa una activitat de tardes en substitució a les activitats extraescolars que acostumem a oferir, tant per donar servei a les famílies i els seus horaris com per donar als infants unes activitats per cobrir l’àmbit del seu temps lliure.

En què consisteix?

L'activitat té funcionament diari amb tot un seguit d'activitats dissenyades específicament per a cada grup d'edats i els seus interessos, activitats variades i de tot tipus per cobrir els gustos i expectatives de tots els infants, un projecte basat en els valors i treball d'hàbits, coneixements, habilitats... 

Totes les activitats des d’una vessant de lleure educatiu, d'una forma lúdica i divertida.

 

Quan?

L’horari del casal és de dilluns a divendres de 16.30 a 18h (pot variar en funció de l’horari de sortida de l’escola encara per determinar, però la durada serà de 1h i 30min).

Quin preu té?

El preu del casal de terades és 37€ mensuals.

Inscripcions

Podeu contactar amb la Loreto a administracio@ampamestregibert.cat o bé al 933117213. Cal que sigueu família sòcia de l'AFA Mestre Gibert.