Preinscripcions activitats extraescolars Curs 2018-19

Activitats extraescolars Curs 2018-19

 

RECORDEU QUE CAL SER SOCI DE l'AFA PER PODER ACCEDIR A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

PREGUNTES FREQÜENTS

Si teniu alguna qüestió que no sigui en aquest llistat, poseu-vos en contacte amb l'AMPA escrivint a administracio@ampamestregibert.cat.

 

Quines activitats hi ha programades per al curs vinent?

Consulta la graella definitiva de les activitats extraescolars pel curs 2018-19. Enguany, com a novetat, obrirem l'activitat d'arts marcials. Esperem que sigui un èxit!

Quin és el període de preinscripció?

Del 23 al 29 de juny. Pots fer-la en línia o bé fer-la a l'oficina de l'AFA.

Quan em confirmareu la preinscripció?

Les llistes de preinscrits es publicaran el dia 5 de juliol als taulells d'anuncis de les portes i a la web. Aquesta llista no assegura la plaça definitiva, només confirma la teva preinscripció. Si
revises la llista i veus que hi ha una errada, apropa’t a l’AFA, podràs corregir-ho fins al dia 8 de juliol.

Com s’adjudiquen les places definitives?

Un cop tancat el període de reserva de plaça dels nens i nenes que han fet l'activitat durant el curs que acaba, sabrem les places que queden lliures.
Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places disponibles es farà un sorteig el dia 11 de juliol. Per a cada activitat s'obtindrà la lletra del cognom que establirà l'ordre d'adjudicació. La resta de nens i nenes quedaran en llista d'espera.
Les activitats en què els grups quedin plens es publicaran durant el mes de juliol i setembre . Estigueu atents al web i a la pàgina de Facebook i les circulars .

Tinc plaça. Com faig la matrícula?

No cal que facis res. Si el nom del teu fill/a apareix a la llista de places definitives i ets soci de l'AFA queda matriculat de forma automàtica.

Quan comencen les activitats?

Les activitats comencen el dia 1 d'octubre .
Biblioteca, matiners i ludoteca s'oferiran des del primer dia de classe.