Preinscripcions activitats extraescolars Curs 2020-21

Activitats extraescolars Curs 2020-21

La realització de les activitats extraescolars i els preus actuals són susceptibles de ser modificats per al curs 2020-2021, segons l'evolució i les mesures que s'hagin de prendre a causa de la pandèmia ocasionada per la covid-19. Tanmateix, l'AFA ha decidit iniciar el procés de preinscripció i matrícula per al curs vinent.

Com a NOVETAT,  enguany tots els tràmits en el procés de preinscripció i matrícula seran telemàtics, per evitar desplaçaments.

RECORDEU QUE CAL SER SOCI DE l'AFA PER PODER ACCEDIR A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ET POT INTERESSAR...

>> Graella  provisional amb els horaris de les activitats 

>> Llistat renovacions de plaça pel Curs 2020-21 Arxiu protegit. Necessiteu la clau que se us ha enviat per Dinantia

>> Llistat provisional preinscripcions pel Curs 2020-21 Arxiu protegit. Necessiteu la clau que se us ha enviat per Dinantia

>> Formulari de domiciliació bancària

>> Guia de l'AFA

PREGUNTES FREQÜENTS

Si teniu alguna qüestió que no sigui en aquest llistat, poseu-vos en contacte amb l'AFA escrivint a administracio@ampamestregibert.cat.

Quines activitats hi ha programades per al curs vinent?

Consulta la graella PROVISIONAL de les activitats extraescolars pel curs 2020-21.

Per les famílies que estan matriculades a les activitats el curs actual i volen renovar per al curs 2020-21, quan s’inicien les renovacions?

Us enviarem prèviament via Dinantia la confirmació de renovació que es farà del 8 al 22 de juny. En cas que no hagueu rebut el missatge al final d'aquest període, si us plau, escriviu un correu a administracio@ampamestregibert.cat.

Quin és el període de preinscripció?

Del 26 al 8 de juliol podreu accedir al formulari que trobareu penjat a la web de l’AFA (www.ampamestregibert.cat). Si no teniu accés a internet poseu-vos en contacte amb administracio@ampamestregibert.cat

Quan em confirmareu la preinscripció?

Les llistes de preinscrits es publicaran a la web el dia 10 de juliol. Aquesta llista no assegura la plaça definitiva, només confirma la teva preinscripció. Si
revises la llista i veus que hi ha una errada, envia un correu a l´AFA administracio@ampamestregibert.cat i podràs corregir-ho fins al dia 17 de juliol.

Com s’adjudiquen les places definitives?

Un cop tancat el període de reserva de plaça dels nens i nenes que han fet l'activitat durant el curs que acaba, sabrem les places que queden lliures.
Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places disponibles es farà un sorteig el dia de juliol. Per a cada activitat s'obtindrà la lletra del cognom que establirà l'ordre d'adjudicació. La resta de nens i nenes quedaran en llista d'espera.

Es poden donar tres situacions:
-El teu fill o filla ha fet una activitat durant aquest curs i heu confirmat la seva continuïtat. Ja té plaça confirmada!
-No ha fet l’activitat durant el curs però hi ha places disponibles per a tots els preinscrits. Queda inscrit/a de forma automàtica i no caldrà que facis res més.
-No ha fet l’activitat durant el curs i NO hi ha plaça per a tots els infants preinscrits. Llegeix la qüestió 7 d’aquest document.

Les activitats amb grups tancats es publicaran durant el mes de juliol i setembre.
Estigueu atents al web, al facebook i a Dinantia.

Tinc plaça. Com faig la matrícula?

No cal que facis res. Si el nom del teu fill/a apareix a la llista de places definitives i ets soci de l'AFA queda matriculat de forma automàtica. No cal que facis res.

Quan comencen les activitats?

Les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS comencen la primera setmana d’octubre, si no hi ha cap circumstància que ho impedeixi.
Les ACTIVITATS DE CONCILIACIÓ (servei de biblioteca, matiners i espai de joc) s’oferiran des del primer dia d’escola.