Festa de la Solidaritat 2015

Benvolgudes famílies,

Un any més ens posem en contacte amb tots vosaltres, per informar-vos que la Festa de la Solidaritat d’enguany tindrà lloc el dia 21 de novembre al pati de l’escola.

Reserveu-vos, doncs, aquest cap de setmana per venir i gaudir una bona estona d’una festa entranyable, plena d’emocions i solidaritat.

Com sabeu, aquesta festa se celebra cada any, per un motiu solidari. Tots els nostres esforços i recursos van destinats a una causa solidària. Enguany, l’entitat escollida per mares i pares de 1r, és Pallassos sense Fronteres (PsF) http://www.clowns.org/ca. La seva missió és millorar la situació emocional dels nens que pateixen conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos, incidint preferentment en els infants refugiats i implicant-hi les comunitats on viuen.

Desitgem que les activitats que estem programant siguin del vostre interès i ens acompanyeu a celebrar-ho! En breu rebreu un programa detallat per a aquest dia.

Per tirar la festa endavant necessitem la participació de tothom. Vols col·laborar amb nosaltres?

Podeu portar joguines (en bon estat), disfresses, llibres, CD, DVD… perquè ho vendrem al mercat solidari el dia de la festa. També podeu portar productes artesans (artesania de ganxet, feltre, paper maixé…) Tots els diners recollits de les vendes es destinaran a l’ONG Pallassos sense fronteres.

Podeu deixar tot el material a l’AMPA, del 21 d’octubre al 16 de novembre de 16:00 a 18:00h, tots els dies excepte els dimecres.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

US ESPEREM EL DIA 21!!!!!

 

Cordialment, Mares i pares de 1r

Nota: Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb administracio@ampamestregibert.cat