Festival d’activitats escèniques

 

This slideshow requires JavaScript.

Una mostra del treball de cadascuna de les activitats extraescolars culturals

L'espectacle al SAT del dia 8 va ser tot un èxit tant d' assistència de públic com d'entusiasme dels alumnes que hi van participar.  Es va fer una mostra del treball que es dur a terme a cada una de les activitats extraescolars culturals amb una actuació relacionada amb la música, el ball, la cançó i la representació teatral, segons el grup.

Així doncs, van actuar els alumnes d'iniciació a la música - en dues actuacions segons l'edat dels nens, les noies de zumba, també en dos grups, els petits d'expressió teatral amb cançó del Rey León, i els alumnes de teatre, amb una elaborada obra teatral.

Els alumnes van fer un esforç magnífic, ja que van fer un assaig general des de primera hora de la tarda i van esperar als camerinos del teatre a ser vestits i maquillats com veritables professionals. Algun havia que es dormia a la cadira però que va estar llest per a la seva actuació.

Vull destacar també la genial presentació de l'Oscar, que va conduir i amenitzar perfectament totes les actuacions, donant uns segons de protagonisme a cada nen, als que els preguntava el nom i alguna coseta, per a la felicitat dels pares i familiars assistents.

Una festa fantàstica i per repetir-la cada fi de curs sens dubte.

Text: Isabel Monteagudo | Fotos: Isabel Monteagudo i Eli Raya