Inscripció a les extraescolars del curs 2014-15

Benvolgudes famílies,

Per tal d’afavorir i agilitzar la inscripció a les activitats extraescolars del proper curs 2014-2015 aquest any utilitzarem la nova intranet de l’AMPA.

Podeu consultar la graella provisional d’activitats a la pàgina web de l’AMPA i a la pròpia intranet.

Per a formalitzar la preinscripció seguiu les següents passes (es recomana la utilització dels navegadors Mozilla Firefox, o Google Chrome):

1. Navegar a l’enllaç http://ampamestregibert.co.nf/intranet/

2. Iniciar sessió amb el nom de l’alumne/a seguint la següent regla Nom_Cognom (sense accents ni caràcters estranys):

Exemple 1: L’alumne de nom Ramón Castaño Fernández hauria d’introduir:

usuari: Ramon_Castano
contrasenya: Ramon_Castano

Nota: S’han eliminat accents i s’ha substituït el caràcter “ñ” per “n” per evitar problemes amb els diferents navegadors.

Exemple 2: L’alumna de nom Dana de la Torre García hauria d’introduir:

usuari: Dana_de_la_Torre
contrasenya: Dana_de_la_Torre

3. Seleccionar les activitats a pre-inscriure al menú Activitats Extr > Pre – Inscripció i procediu a preinscriure l’activitat.

4. En cas d’equivocació i voler esborrar una preinscripció anar al menú Activitats Extr > Esborrar Pre – Inscripció i procediu a esborrar la preinscripció.

5. Per a comprovar que totes les activitats s’han pre-inscrit correctament anar al menú Activitats Extr > Esborrar Pre – Inscripció i comprovar que totes les activitats pre-inscrites es troben en el desplegable d’activitats Pre – Inscrites.

MOLT IMPORTANT:

– Els alumnes que hagin fet reserva de plaça no han de realitzar la preinscripció d’aquella activitat.

– A partir del dia 23 de juny es podran consultar a la plana web de l’AMPA les places disponibles de cada activitat i es podrà consultar en format paper el mateix dia de la preinscripció a l’espai de venda de llibres.

– El qüestionari de preinscripció (aquesta preinscripció es confirmarà al mes de setembre amb el llistat definitiu d’inscrits) restarà obert des del 26/06/14 a les 16:30 hores al 27/06/14 a les 20:00 hores. Es respectarà el rigorós ordre d’inscripció.

– Atès que es tracta d’un sistema nou, en cas de dubtes, d’impossibilitat de formalitzar la inscripció o bé de qualsevol altra consulta els dies 26 i 27 de juny, en horari de venda de llibres, hi haurà una persona exclusivament dedicada a resoldre les possibles incidències.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració .
Junta AMPA