L’Escola Mestre Gibert denuncia la falta flagrant d’espai (nota de premsa)

14/05/2018

A partir del 15 de maig i durant una setmana, la comunitat educativa de l’escola andreuenca Mestre Gibert començarà la recollida de signatures per exigir a l’Ajuntament que desencalli d’una vegada el procediment d’expropiació del solar del carrer Vallès cantonada Concepció Arenal. L’espai annex al pati de l’escola ha de permetre portar a terme l’ampliació del centre.

La comunitat del Mestre Gibert porta més de 25 anys sol·licitant als responsables del Districte que es facin les accions necessàries perquè els nens i nenes de l’escola puguin realitzar les activitats amb unes condicions acceptables. La falta d’espai encara s’ha fet més palesa a partir del 2012, any des del qual el nombre d’alumnes del centre va augmentar en 50 infants, a causa de l’absorció de 2 “bolets”. Com a conseqüència d’això, les instal·lacions, que ja eren justes abans del 2012, actualment són insuficients, i provoquen que activitats com l’hora del menjador, entre d’altres, es facin molt difícils de gestionar.  

25 anys sense resposta

No és el primer cop que la comunitat educativa del Mestre Gibert fa accions d’aquest tipus per reclamar una acció de l’Administració. El passat 2015, coincidint amb el canvi de govern de la ciutat, es va fer un manifest que va recollir més d’un miler de signatures. Els responsables de l’Ajuntament, però, no van saber donar cap solució diferent dels seus antecessors.

A finals de maig hi ha convocada una reunió entre Laia Ortiz i una representació de la comunitat del Mestre Gibert, que s’ha assessorat legalment i que té per objectiu sortir amb  un compromís de la regidora i la data en què es disposarà del solar per començar el projecte d’ampliació de l’escola.

Vegeu també:

Vídeo a BeTeVé: “L’Escola Mestre Gibert denuncia la falta flagrant d’espai”  http://beteve.cat/lescola-mestre-gibert-denuncia-la-falta-flagrant-despai/

 

Més informació: comunicaciomg@gmail.com

Xarxes Socials: Twitter: @mestregibert | Facebook: EscolaMestreGibert