Presentem el projecte del pati infantil!

En l’última reunió dels delegats de classe, l’escola ens va presentar el projecte de la revitalització del pati infantil del terrat, que s’impulsa dins del marc de l’Agenda 21 com a escola sostenible. Es pot veure la presentació aquí: Presentació pati infantil

Aquest projecte, que es va començar a implementar aquest curs i que es continuarà durant els dos cursos següents, representa una oportunitat d’encaminar iniciatives compartides entre tota la nostra comunitat educativa—educadors, mares i pares (i altres familiars...) i els propis nens i nenes—i junts anar construint una escola per i per a tothom.

 

Perquè aquest projecte es faci realitat, s’ha de formar una comissió permanent d’educadors i representants de les famílies, que velarà per el bon desenvolupament del projecte, amb tot que això implica.

Ja tenim les tres educadores i una mare voluntària, però ens falten dos voluntaris més per part de les famílies. Tenim data límit per formar la comissió, el 15 de juny, amb la idea de poder començar el curs vinent amb l’equip consolidat. Si t’interessa el tema o coneixes a algú a que li podria interessar, contacta con els delegats de la classe.

TOTS PLEGATS FEM ESCOLA!