Primer concurs de dibuix “La Giberteta i el Gibertet”

La Giberteta fa 20 anys!

Per  celebrar-ho convoquem el “I CONCURS DE DIBUIX DE LA GIBERTETA I EN GIBERTET”.

Fitxer_000

Pot participar-hi tot l’alumnat de l’escola dibuixant, amb la seva creativitat i imaginació, a les nostres divertides mascotes.

Qui són la Giberteta i el Gibertet?

IMG-20160411-WA0050IMG-20160411-WA0018La Giberteta és un ésser imaginari que viu a l’escola amb els infants i passeja amb tots els qui la volen acompanyar a les rues i festes en les que participa l’AMPA. Els nens i nenes s’hi senten molt atrets i és un símbol de la nostra identitat d’escola al barri tot fomentant el sentiment de pertinença.
La història diu que la Giberteta es va emparentar amb el Drac Blau del CEIP Turó Blau durant la 25a. Trobada de Gegants i Trabucaires del barri de Sant Andreu. D’aquest amor, la Giberteta va pondre un ou i al cap d’un temps va néixer en Gibertet, un capgròs amb una cua de uns 500 cm en la que tenen cabuda bon número de nens i nenes que li donen forma y moviment. Per a celebrar-ho l’AMPA de l’Escola Mestre Gibert convoca el primer concurs de dibuix “La Giberteta i en Gibertet”  que està adreçat a tot l’alumnat de l’escola.

Hi voleu participar?

Baixeu-vos les bases aquí o bé consulteu-les al taulell d’anuncis de la porta d’Educació Infantil o a la porta de la sortida de Primària.

Teniu fins el 21 d’abril!