Menjador i temps de migdia

L’AFA gestiona els serveis de cuina, menjador i migdia de tot l’alumnat de l’escola entre les 12:30 i les 15 hores. Aquest servei el coordina la Comissió de Menjador, en col·laboració amb representants de l’escola, de les famílies i de l’empresa responsable del monitoratge i cuina. Aquest curs estrenem una nova empresa de menjador, Com a Casa, amb qui construirem el nou projecte de l’espai de migdia conjuntament amb l’escola.

El servei inclou l’espai de menjador i la migdiada (en el cas de P3) i esbarjo.

Els nens/es de P3 fan la migdiada en un espai habilitat amb monitors d’acompanyament.  Per tal de respectar el ritme dels infants, la supressió de la migdiada es farà durant el curs segons les necessitats de cada infant.

Conscients de la importància que té l’espai de menjador i migdia a nivell educatiu (treballant hàbits de salut i higiene, convivència, etc.) considerem molt important la participació i col·laboració de les famílies en la millora constant d’aquest servei i us convidem a visitar el menjador i compartir les vostres observacions i suggeriments amb la Comissió.

MATERIAL QUE CAL PORTAR

P3:
• Bossa de menjador. Marcada amb el nom i prou gran perquè hi càpiga el pitet i el llençol
• Pitet amb goma, marcat el nom del nen/a.
• Llençol. El llençol el proporcionarà l’escola el primer divendres de curs. Ha d’anar marcat amb una tira adhesiva amb el nom i els cognoms del nen/a i un distintiu per tal que el vostre fill/a el pugui reconèixer.
• Quadern de menjador. Us el donarà també l’escola. Cada dia rebreu el quadern del menjador on s’hi especifica com ha menjat el vostre fill/a i si ha dormit o no. Preguem que no utilitzeu el quadern per fer comunicacions de canvis de dietes o d’administració de medicaments.

P4 i P5:
• Bossa de menjador. Marcada amb el nom del nen/a.
• Tovalló de roba. Marcat amb el nom del nen/a que tingui una tira per penjar-lo.
• Quadern de menjador. Us el donarà també l’escola. Cada dia rebreu el quadern del menjador on s’hi especifica com ha menjat el vostre fill/a i si ha dormit o no. Preguem que no utilitzeu el quadern per fer comunicacions de canvis de dietes o administració de medicaments.

Nota: La bossa de menjador es tornarà a casa cada divendres per rentar el pitet/tovalló i llençol.

PRESENTACIÓ "COM A CASA"

Presentació: "COM A CASA - Menjadors escolars" (S'obre l'enllaç en una pestanya nova)

Esdeveniments

  • No hi ha esdeveniments

CONTACTE

Coordinadora de Menjador: Rosa

Per comunicar dietes eventuals, altes, baixes, absències, pagaments... podeu contactar amb la la Rosa de 9 a 10.30 h al local de l'Afa o trucant a 933 117 213.

Si necessiteu comentar o aclarir alguna incidència relacionada amb l’estona del de migdia, la Rosa us atendrà al telèfon 691.61.03.23. de 10.30h. a 12.30h.

També podeu escriure un correu a mestregibertmenjadors@gmail.com

PREU 2018-19

-Preu per nen/a modalitat FIX: 6'20€
-Preu per nen/a modalitat EVENTUAL: 6'80€

Nota: el pagament es farà mensual.

Descomptes famílies nombroses i monoparentals

L'AFA ofereix un descompte del 15% per infant en el servei de menjador per a usuaris fixes, sempre i quan es compleixin les següents condicions:
• La família és sòcia de l'AFA
• S’acredita a l'AFA la condició que permet el descompte
•No es tenen rebuts pendents de pagament

COMISSIÓ DE MENJADOR

Els responsables de la Comissió són: Sara, Pili, Sonia, Aran, Irma i Míriam.