Menjador

L'AFA gestiona el serveis de cuina, menjador i migdia de tots l'alumnat de l'escola entre les 12:30 i les 15 hores. Aquest servei el coordina la Comissió de Menjador, en col·laboració  amb representants de l'escola, de les famílies i de l'empresa 7i tria (www.7itria.cat), actual responsable del monitoratge i cuina.

L'objectiu d'aquesta Comissió és fer seguiment de la qualitat d'aquest servei i incorporar millores. Darrerament s'ha renovat el mobiliari i reformat la cuina.

Aquest servei inclou l'espai de menjador i la migdiada (en el cas de P3) i esbarjo.

Els nens i nenes de P3 fan la migdiada en un espai habilitat i amb monitors d'acompanyament segons la ratio. Per tal de respectar el ritme dels infants, la supressió de  la migdiada es fa de forma gradual i els infants que van deixant de dormir a partir de Setmana Santa (aproximadament en funció de cada curs escolar) gaudeixen d'un espai de joc igualment acompanyat per monitors.

Conscients de la importancia que té l'espai de menjador i migdia a nivell educatiu (treballant habits de salut i higiene, convivencia, etc.) considerem molt important la participació i col·laboració de les famílies en la millora constant d'aquest servei i us convidem a visitar el menjador i compartir les vostres observacions i suggeriments amb la Comissió.

CONTACTES

Coordinador del menjador per part de 7iTria: Victor

Responsables per part de l'AFA: Sara, Pili, Sonia, Aran

Per comunicar dietes eventuals, altes, baixes, absencies, incidències, pagaments, etc., contacteu amb el coordinador de menjador de 9 a 10 h al local de l'AMPA en persona o trucant a 933 117 213.

 

MATERIAL QUE CAL PORTAR

P3:

 • Bossa de menjador. Marcada amb el nom i prou gran perque hi capiga el pitet i el llencol.
 • Pitet (amb goma o velcro). Marcat el nom del nen/a.
 • Llençol. El llencol el proporcionara l'escola el primer divendres de curs. Ha d'anar marcat amb una tira adhesiva amb el nom i els cognoms del nen/a i un distintiu per tal que el vostre fill/a el pugui reconeixer. 
 • Quadern de menjador. Us el donara també l'escola. Cada dia rebreu el quadern del menjador on s'hi especifica com ha menjat el vostre fill/a i si ha dormit o no. Preguem que no utilitzeu el quadern per comunicar dietes o administració de medicaments, ja que les monitores no el veuran fins a última hora de la franja horaria del migdia.

Nota: Cada divendres, la bossa de menjador, el pitet i el llencol es retornaran a casa per rentar.

P4 i P5:

 • Bossa de menjador i bata marcada amb una tira adhesiva amb el nom i els cognoms del nen o la nena.

Nota: La bossa de menjador retornarà a casa cada divendres per rentar-la.

1r, 2n i 3r:

 • La bata és opcional.

4t, 5è i 6è:

 • No han de portar res.

PREUS

2017-18. Aquest servei es paga mensualment.

Preu per nen/a MODALITAT FIX: 6'15€ al dia 

Preu per nen/a MODALITAT EVENTUAL: 6'90€ al dia

Descomptes famílies nombroses i monoparentals

L'AFA ofereix un descompte del 5% per infant en el servei de menjador per a usuaris fixes, sempre i quan es compleixin les següents condicions:

 • La família és socia de l'AFA
 • S'acredita a l'AFA la condició que permet el descompte
 • No es tenen rebuts pendents de pagament

 

Esdeveniments

 • No hi ha esdeveniments

Curs 2016-17. Menú 1er trimestre