Venda d’entrades per a l’espectacle de final de curs al SAT!

Benvolguts/des pares/mares i tutors,

Us volem informar que els tallers culturals (teatre, expressió teatral, iniciació a la música i zumba) celebraran la seva actuació de final de curs el dimarts 9 de juny a les 18:30h al SAT! Sant Andreu Teatre (C/Neopàtria, 54).

Com a cloenda de l’acte tindrem l’actuació musical dels components d’Amarcord, darrers finalistes al programa “Oh Happy Day” de TV3.

S’ha establert un preu de 3€ per entrada amb l’objectiu de pagar el lloguer del teatre i els serveis tècnics d’aquest. Us volem recordar que les famílies que tingueu fills/es en algun d’aquests tallers podreu comprar les entrades des del proper dilluns 4 de maig i fins al dijous 7 de maig, a les oficines de l’AMPA en el seu horari de tarda de 16:30h a 18h.

Recordeu que la venda d’entrades entre els dies 4 i 7 de maig és únicament per a aquells que hi actuen, que van numerades i que en teniu 6 reservades a nom del vostre fill/a. Podreu comprar-les totes 6, o les que necessiteu per sota d’aquest número.

Les entrades que quedin lliures es posaran a la venda a partir del divendres 8 de maig per a totes les famílies de l’escola.